De organisatie

CNME Maastricht en regio is een stichting die bouwt aan draagvlak voor duurzaamheid, natuur en milieu in Maastricht en het heuvelland. Dit doen we met educatie, participatie, advies en het organiseren van vele activiteiten. Als medewerker van CNME draag je bij aan deze doelstelling. Vooral met het dagelijkse ecologische beheer van natuur en natuurtuinen. Daarnaast maak je mogelijk dat mensen van die natuur kunnen genieten. Bijvoorbeeld door te helpen bij schooltuinen, een beplantingsproject in een buurt of een huttenbouwspeeldag. Dit maakt het werk afwisselend. Je komt te werken in een organisatie waar ongeveer 27 mensen werken vanuit diverse locaties.

Het team ecologisch beheer bestaat uit een meewerkend voorman en een aantal vaste en tijdelijke medewerkers, stagiaires, vrijwilligers en re-integratiemedewerkers. Het betreft een structurele functie in het team ecologisch beheer.

Taken:

·         Uitvoeren natuurbeheerwerkzaamheden in natuurgebieden onder leiding van een meewerkend voorman en projectleider ecologisch beheer.

·         Werken met machines zoals bosmaaier, kettingzaag, tractor, maaibalk, e.d.

·         Zelfstandig onderhouden van machines.

·         Bijhouden administratie uitgevoerd werk.

·         Zelfstandig en in teamverband werken.

Vereisten:

·         Opleiding Bos- en natuurbeheer (MBO), kennis van en ervaring met ecologisch beheer.

·         Ervaring en certificaten voor het werken met bosmaaier, kettingzagen, tractor, maaibalk, e.d.

·         Technisch inzicht: kan defecten aan voorkomende machines goed analyseren en repareren.

·         Rijbewijs BE.

·         Hoogwerkercertificaat, klimvaardigheden, BHV en VCA wenselijk.

·         Goede sociale en contactuele vaardigheden: in staat zijn om met medewerkers van diverse niveaus samen te werken en te communiceren.

·         Ervaring met publieksvoorlichting wenselijk.

·         Goede werkinstelling: afspraken nakomen, kwalitatief goed werk leveren, materialen goed verzorgen en zorgen voor een goede werksfeer.

 

Wij bieden:

Een inspirerende en afwisselende werkplek in groen Maastricht. Een salaris dat, afhankelijk van ervaring, valt in schaal  5, maximaal €  2.599,- bruto per maand bij een full time dienstverband.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, CNME volgt de cao van gemeenten. De aanstelling is voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Ingang van de functie: zo spoedig mogelijk.

Reageren kan tot en met 19 augustus 2018. CNME Maastricht en regio, Capucijnenstraat 21C-19, 6211 RN Maastricht ter attentie van Lara Klaassen, directeur, klaassen@cnme.nl. Inlichtingen bij: Gijs Ketelaars, projectleider ecologisch beheer 043-3219941 of ketelaars@cnme.nl

 

terug naar overzicht