Ster van Maastricht

We vinden het dan ook fantastisch dat directeur Lara Klaassen gekozen is als ambassadeur voor de jaarlijkse Vrijwilligersprijs Maastricht in de categorie groen.

Iedereen kan tot en met 31 december stemmen op zijn of haar favoriete vrijwilliger in 7 categorieën. Iedereen die vrijwilligerswerk doet, komt daarvoor in aanmerking. De winnaars kunnen rekenen op een geldbedrag van € 2.000,- en een mooi bronzen beeldje. Zij mogen het geldbedrag besteden aan het vrijwilligerswerk dat zij doen. Kortom, welke vrijwilliger is voor jou een ster?

Sterren van Maastricht

De buurman die ouderen in de wijk helpt, de EHBO’er bij evenementen, het bestuurslid van de muziekvereniging, de beheerder van het parkje, de jeugdleider van de sportclub. Allemaal vrijwilligers die onmisbaar zijn. Welke vrijwilliger is in jouw ogen een echte Ster? Nomineer hem of haar voor de Vrijwilligersprijs 2017. Je hebt tot en met 31 december om dat te doen. Daarbij kun je kiezen uit 7 categorieën: sport, kunst, zorg, welzijn, groen, bedrijvigheid en veiligheid.

Nomineer hier jouw Ster van Maastricht!

terug naar overzicht