#Pickitup! doet mee met NLdoet en heeft jouw hulp nodig. In Amby zijn er een aantal plekken met veel zwerfafval. Daar wordt niemand blij van, dus het wordt tijd om de buurt rondom de school eens samen op te schonen. Tijdens NLdoet op 9 maart slaan 50 vrijwilligers de handen ineen voor een grote voorjaarschoon maak. Sluit je ook aan bij de leerlingen van het United World College, buurtbewoners en CNME en help mee!

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

#PickitUp!

#PickItUp is een initiatief van de Gemeente Maastricht en wordt uitgevoerd door CNME. Beiden hebben de handen in elkaar geslagen om de strijd aan te gaan met zwerfafval. #PickItUp wil graag de sociaal-maatschappelijke betrokkenheid vergroten onder de inwoners van Maastricht en region. Jij maakt het verschil!

Heb jij ideeën en/of wil je graag je steentje bijdragen aan het zwerfafval vrij maken van Maastricht, kijk dan op de website van #Pickitup!

United World College

In de Maastrichtse wijk Amby ligt het United World College, een middelbare school waar Engelstalig onderwijs wordt gegeven aan jongeren afkomstig van over de hele wereld. De school ligt midden in een woonwijk en is uitermate betrokken bij maatschappelijke initiatieven in de stad, om zo te leren over hun woonplek en de mensen die er wonen en werken.

Datum: Op vrijdag 09 maart 2018
Tijd: Van 13:00 tot 15:00 uur
Plaats: United World College, Discusworp 65, 6225 XP Maastricht

Meld je aan:

Klik hier om je aan te melden via de website van NLdoet

terug naar overzicht