Vergaderen kan in de ‘groene’ vergaderruimte, waarbij niet alleen het panorama uitzicht op de tuinen groen is, maar ook het gebouw zelf. Verschillende ruimtes worden verwarmd en gekoeld met aardwarmte, waardoor het binnenklimaat altijd aangenaam is. Verder heeft het gebouw een grijswater-circuit en een groen dak met zonnepanelen.

Creatieve ruimte

Je kunt naast de ‘groene’ vergaderruimte ook gebruik maken van de kleine en/of de grote kas. De activiteit bepaalt de mogelijke groepsgrootte. In de kleine kas biedt de basisopstelling ruimte voor 20 personen. De creatieve ruimtes hebben geen verwarming.

 

Ongedwongen sfeer

Bovenal biedt de Natuurtuinen Jekerdal een inspirerende en ongedwongen sfeer, met diverse mogelijkheden voor ontspanning. Een verkwikkende onderbreking met het blotevoetenpad in de eigen tuin, een creatieve workshop in een van de kassen, een korte wandeling in het Jekerdal of een pittige klim op de Sint Pietersberg in de nabije omgeving. Maar gewoon even genieten van het zonnetje in een van de zitjes in de tuin kan natuurlijk ook.

 

Vergaderen in een inspirerende en ongedwongen sfeer, met diverse mogelijkheden voor ontspanning. 

Catering

De vergaderruimte beschikt over een keukentje waar u zelf koffie en thee kunt zetten. Wij hebben biologische koffie en een ruime keuze aan fairtrade thee. 

Op uw verzoek zorgen wij voor vlaai bij de koffie, een (biologische) lunch, hapjes of een diner. Prijzen worden op aanvraag verstrekt.

 

Capaciteit ‘groene’ vergaderruimte

• 24 personen voor vergaderen, trainen en workshops
• 35 personen voor presentaties, lezingen en teambuilding
• 50 tot 100 personen voor ontvangsten e.d.

 

Faciliteiten

• Beamer
• Whiteboard & flipover
• Keukentje met vaatwasser, ijskast en warmhoudplaat
• Servies
• Statafels 

Reserveren

Neem voor meer informatie of het reserveren van de vergaderruimte contact op via 043-321 52 27 of stuur een mail naar natuurtuinen@cnme.nl

CNME Natuurtuinen Jekerdal
Drabbelstraat 7
6212 XL Maastricht
043-321 52 27