Gastheer- of vrouw

Binnen het vrijwilligersteam van CNME Natuurtuinen Jekerdal zijn wij op zoek naar een gastheer of gastvrouw die deze taak een dag(deel) in de week wil vervullen.

Als gastheer of gastvrouw heb je de volgende taken:

je bent aanspreekpunt voor bezoekers van de tuin en je beantwoordt eenvoudige vragen of verwijst hen door
je zorgt voor de kantine en je zorgt samen met de andere vrijwilligers dat het gebouw er netjes en representatief uitziet
je zet koffie en thee voor vrijwilligers en bezoekers
je bent verantwoordelijk voor verkoop van zaden, loeppotjes, wandelboekjes en -kaarten
je houdt het info materiaal up-to-date

We zoeken iemand met deze vaardigheden en kwaliteiten:

Goede contactuele eigenschappen
Representatief en neemt initiatief
Zowel in een team kunnen werken als zelfstandig
Verantwoordelijkheidsgevoel (afrekenen met gasten)
Kennis van natuur, duurzaamheid en milieu is een pré maar geen must

Je wordt begeleid in je werkzaamheden en er is ruimte voor leuke sociale contacten. Onze vrijwilligersgroep is een gemotiveerde, gezellige groep mensen, die je van harte zal verwelkomen!

CNME Natuurtuinen Jekerdal

CNME Natuurtuinen Jekerdal biedt een inspirerende omgeving om te leren of te recreëren in het groen. In de tuinen zijn verschillende voorbeelden van natuur-tuinieren, een kwekerij van wilde planten en een verscheidenheid aan milieus zoals een akker, bermen, takkenrillen, geveltuinen, sedumdaken en een overstromingsvlakte met vijvers. Elke week werken vrijwilligers in Natuurtuinen Jekerdal, als gastheer of –vrouw, in de moestuin, permacultuurtuin of bij kinderactiviteiten. De Vereniging Vrienden van de Natuurtuinen helpt CNME in het beheer en onderhoud met tal van vrijwilligers.

Neem contact op

Iedereen is welkom als gastheer- of vrouw. In overleg wordt de aanvangsdatum, werktijden en periode vastgesteld. Werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats door de week tijdens kantooruren.

Voor meer informatie of aanmelden, bel je naar 043 – 321 52 27 (bereikbaar op: dinsdag – woensdag – donderdag) of stuur een mail naar vrijwilligers@cnme.nl t.a.v. Maartje Meessen. 

 

terug naar overzicht