Hoe schrijf je in?

Klik op de link hierboven of surf naar nmegids.nl. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de school. Zoek op trefwoord, doelgroep en kies de schoolmethode. Klik op ‘alles tonen’ voor een overzicht. Voor meer info, klik dan op het betreffende item. Reserveren kan via de knop rechtsboven.

Hulp nodig? Bel met CNME of stuur een e-mail naar info@cnme.nl. Onze medewerkers helpen graag met raad en daad; ook bij advies over projecten of lessen.

Project Bewustwording Luchtkwaliteit

In de NME-gids staat o.a. het nieuwe Project Bewustwording Luchtkwaliteit van de Gemeente Maastricht, uitgevoerd door CNME. Scholen in Maastricht kunnen deze les geheel verzorgd en gratis aanvragen, scholen in de regio betalen een vergoeding.

Couleur Locale

Couleur Locale is een vakoverstijgend lessenpakket op basis van onderzoekend en ontdekkend leren voor groep 5, 6, 7 en 8. Het volledige lessenpakket bestaat uit vier lessen van 2 uur op school, de natuur en in het onderzoekslab van Couleur Locale in de CNME Natuurtuinen Jekerdal. Boek het lessenpakket via de NME-gids 2018-2019.

Couleur Locale

Foto’s: Twan Wiermans

terug naar overzicht