CNME Maastricht en regio

CNME staat voor Centrum voor Natuur- en Milieueducatie. Het doel van ons werk is het verbinden van mensen en natuur in Maastricht en de regio. Samen met inwoners, scholen en bedrijven werken we aan concrete en praktische veranderingen in de maatschappij. Zo maken we met educatie, participatie en ecologisch beheer een energie los die bijdraagt aan een duurzame samenleving.

Met vergroening van speelplaatsen brengen we natuur en avontuur op scholen en kinderopvang. Door spelen in de modder, samen verzorgen van de buitenruimte en voorlichting over planten en insecten komen kinderen op jonge leeftijd in aanraking met natuur en duurzaamheid. CNME verzorgt de aanleg van deze natuurspeelplaatsen van ontwerp tot aanleg en beheer.

Hovenier (m/v) Fulltime en/of parttime

Het gaat om tijdelijke functies zowel parttime als fulltime in te vullen. ZZP’ers ook welkom!

Vereisten:
•    Hoveniersdiploma niveau 3/4
•    Ervaring met het aanleggen van verhardingen
•    Gaat zorgvuldig en precies te werk
•    Ervaring met divers materieel zoals minigraver
•    Je bent in het bezit van rijbewijs BE

Wat biedt CNME:
Je werkt samen in een klein team van enthousiaste medewerkers.
Inschaling, afhankelijk van opleiding en ervaring, op maximaal schaal 5 CAO Car-Uwo.

Voor meer informatie over CNME www.cnme.nl of neem contact op met Michel Leinders, hoofd bedrijfsvoering. Telefonisch 06-22450555 of per mail michel.leinders@cnme.nl

Interesse? Mail dan jouw sollicitatie met CV o.v.v. Vacature Hovenier naar Michel Leinders op michel.leinders@cnme.nl. Sluitingsdatum 12 augustus 2019.

Kwik en Flupke CNME
terug naar overzicht