Coronavirus

 

In verband met het Coronavirus zullen ook de energiecoaches van CNME gepaste maatregelen treffen om verspreiding van het virus te voorkomen. Daarom heeft CNME besloten dat er voorlopig geen huisbezoeken plaats kunnen vinden.

De autoriteiten geven het advies om tijdelijk publieke bijeenkomsten op te schorten en sociale contacten te mijden. Wij respecteren dit advies en voelen ons mede verantwoordelijk om gehoor te geven aan deze oproep. Uw gezondheid en ook die van onze energiecoaches zijn het meest belangrijk.

U kunt zich altijd aanmelden voor een nieuwe energiescan. Zodra er vanuit de autoriteiten meer bekendheid is rondom de getroffen maatregelen, nemen wij contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Onze backoffice blijft bereikbaar. Heeft u vragen over het verduurzamen van uw woning of wilt u meer weten over financieringsmogelijkheden en subsidies? Wij staan u graag te woord!

Bedankt voor uw begrip. De energiecoaches van CNME wensen u veel gezondheid toe!

Energiecoach, uw slimme adviseur

Een energiecoach komt bij u thuis. Op basis van dat bezoek, uw behoeftes, uw woning (met eventueel de bouwtekeningen erbij) en uw laatste energie(jaar)nota maakt hij of zij een adviesrapport op maat, speciaal voor uw woning. In dat rapport staat een heleboel: van slimme tips tot grotere investeringen als vloer- of dakisolatie. De coaches berekenen ook wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen en hoe snel u de investering terugverdient. De coaches wijzen u tot slot ook de weg in subsidieland. Kortom: u krijgt handvatten om energie en geld te besparen, én een goede stap in de richting van een klimaatneutraal Maastricht.

Ook advies voor uw VvE

Bent u eigenaar van een appartement en wilt u weten wat u, samen met uw mede eigenaren, zou kunnen doen om uw appartementencomplex te verduurzamen? De energiecoach geeft ook advies aan Verenigingen van Eigenaren tot 12 appartementen.

Maak een afspraak met de energiecoach in het Enexis Huis Limburg

Wilt u zich eerst eens oriënteren op het gebied van duurzaam wonen en laten inspireren door de mogelijkheden? Kom dan naar het Enexis Huis Limburg! Het is dé plek om te bezoeken wanneer u uw woning wilt verduurzamen, maar niet goed weet waar u het beste kunt beginnen. Ervaar in het Huis hoeveel invloed uw manier van leven heeft op uw energierekening en doe tal van ideeën op. Ook kunt u een afspraak met de energiecoach maken in het Enexis Huis Limburg. Na de virtuele tour van ca. 40 minuten door het Huis, gaat u om tafel gaan zitten met een energiecoach. Deze kan u, onder het genot van een kop koffie, een uitgebreid persoonlijk advies geven om energie en geld te besparen, en een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Wilt u een energiecoach ontmoeten in het Enexis Huis Limburg? Stuur een email naar energiecoach@cnme.nl voor het maken van een afspraak. Maak in uw bericht aan de energiecoach tevens voor u geschikte momenten voor uw bezoek kenbaar. Aan deze afspraak zijn geen kosten verbonden. Kijk voor informatie en openingstijden van het Enexis Huis Limburg op www.enexishuis.nl/limburg.

 

Om opdracht te geven voor een energiescan dient u uw gegevens in te vullen. Hierbij zijn de volgende punten van belang:

  1. Alle inwoners van de gemeente Maastricht, de gemeente Gulpen-Wittem en de gemeente Vaals die eigenaar zijn van een woning.

  2. De kosten per energiescan bedragen € 25,- . Van dit bedrag ontvangt u per email een factuur van de administratie van CNME. Zodra u een van de maatregelen uit het adviesrapport uitvoert, krijg u het geld teruggestort. En laat u samen met 4 van uw buren in uw straat een coach komen, is de coach gratis. Interesse of vragen? Neem contact op via energiecoach@cnme.nl.

     

  3. Middels het invullen van het online aanmeldformulier op deze pagina geeft u opdracht voor het uitvoeren van een energiescan in uw woning. Een medewerker van CNME Maastricht en regio neemt contact met u op. Hij of zij plant met u een afspraak in voor een bezoek van de energiecoach bij u thuis. Voor dat bezoek vragen wij u eventuele bouwtekeningen én de laatste energie(jaar)nota klaar te leggen. Nadat de energiecoach uw woning bezocht heeft, worden de energiebesparende mogelijkheden samengevat in een onafhankelijk adviesrapport welke u per e-mail krijgt toegestuurd.

  4. Door het invullen van uw gegevens en verzending van het online aanmeldformulier komt er een overeenkomst tot stand tussen u en CNME Maastricht en Regio. Op deze overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.

Aanmeldformulier
  • Particuliere woningVVE

Vragen?

Heeft u vragen? Stel ze gerust via energiecoach@cnme.nl. Lees voor meer informatie ook het artikel op Thuis in Maastricht. Wilt u meer weten over energiebesparing en duurzame energie? Check de energiewijzer.

De energiecoaches worden mogelijk gemaakt door de gemeente Maastricht, de gemeente Gulpen-Wittem, de gemeente Vaals, Natuur en Milieufederatie Limburg en CNME Maastricht en regio.

Energiecoaches

Dit project is mede mogelijk gemaakt door financiering vanuit See2do.