CNME faciliteert, organiseert en stimuleert groene activiteiten waar we met inwoners van Maastricht samenwerken aan meer natuur in de stad. Dat kan van alles zijn. Heel groots, of juist dichtbij en op kleine schaal. Denk aan: tegel er uit, tuin er in, speelnatuur op het schoolplein, guerrilla gardening, een daktuin of groene balkons, begroeide hekwerken of gevels, natuurlijke voortuinen, plukfruit in het plantsoen, groente kweken in bakken, het beplanten van boomspiegels, een vlinder- of bijenvriendelijke bloementuin, bloembollen in grasstroken, groen bij festivals of op terrassen. Het is teveel om op te noemen!

CNME helpt graag om goed groen te realiseren en verbind initiatieven en mensen. We nodigen je uit mee te doen. Alleen bereiken we niets, samen kunnen we alles. Organiseer jij een groene activiteit of heb je een langgekoesterde groene wens? Heb je groene vingers of wil je die graag krijgen? Zie je dat een groen initiatief extra ondersteuning of publiciteit nodig heeft? Zoek je hulp en advies?Laat het ons weten en stuur een mail naar nelle.driessen@cnme.nl.

Meer informatie?

Alleen bereiken we niets, samen kunnen we alles. Organiseer jij een groene activiteit of heb je een langgekoesterde groene wens? Heb je groene vingers of wil je die graag krijgen? Zie je dat een groen initiatief extra ondersteuning of publiciteit nodig heeft? Zoek je hulp en advies?

Laat het ons weten en stuur een mail naar Nelle.Driessen@cnme.nl. Wij nemen contact op om te kijken wat nodig is, kunnen je op weg helpen en zorgen dat de actie in het zonnetje komt te staan.

"Onze droom is dat er heel veel kleine groene initiatieven een goed plekje krijgen in de stad. Zodat die mooier en gezonder wordt en we samen nog trotser kunnen zijn op de straten, buurten en wijken waarin we leven. "

— Nelle Driessen