Je Energiebespaarder

Energiebespaaradvies én gratis producten van Je Energiebespaarder

Voor iedereen in Maastricht met een laag inkomen en die moeite heeft met het betalen van de energierekening, is er Je Energiebespaarder. Na het maken van een afspraak komt Je Energiebespaarder bij jou thuis om bespaartips te geven. Je Energiebespaarder legt uit waar je op kunt letten en vertelt wat jij zelf kunt doen om je energiekosten omlaag te krijgen. Daarnaast brengt Je Energiebespaarder gratis energie bespaarproducten mee en brengt deze aan in je huis. Zo begin je al direct met het verlagen van jouw energieverbruik. Deze hulp is gratis en je zit nergens aan vast.

Energiebespaarders Maastricht

Energiebespaarders aanwezig in de wijken

Naast het telefonisch of digitaal maken van een afspraak kun je op onderstaande momenten een energiebespaarder persoonlijk spreken. Je Energiebespaarder helpt je dan graag met jouw vragen. Je kunt daar ook direct een afspraak maken voor een bespaaradvies bij jou thuis.

WAAR & WANNEER IS JE ENERGIEBESPAARDER AANWEZIG:

  • Afgelopen maanden zijn we in de volgende wijken geweest: Wittevrouweveld, Wyckerpoort, Limmel, Nazareth, Heugemerveld, Mariaberg, Pottenberg, Malpertuis, Caberg, Malberg, De Heeg.
  • We zijn ook regelmatig in de Wijkservicepunten. Vraag bij jouw Wijkservicepunt na wanneer we daar te vinden zijn. Je Energiebespaarder helpt je daar met jouw vragen.
  • Ook als we op het moment niet bij jou in de buurt zijn, of al zijn geweest, kun je een afspraak met ons maken.
  • Wil je de Energiebespaarders uitnodiging voor een initiatief bij jou in de buurt of wil je meer weten over dit project? Stuur een e-mail naar carole.vanderput@cnme.nl.

 

Je Energiebespaarder geeft alvast tips. Bekijk deze video:

Meld je aan

Wil je een afspraak met Je Energiebespaarder? Vul onderstaand formulier in. Wij bellen je voor het maken van een afspraak.

Of bel ons voor het maken van een afspraak op 0617764392. Het kan zijn dat we de telefoon niet opnemen omdat we op huisbezoek zijn. Laat dan je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Tussen 6 en 27 februari 2023 zijn we in Mariaberg. Loop binnen in het Buurtcentrum Mariaberg aan de Anjelierenstraat 35 op dinsdag 7 of 14 februari of donderdag 23 februari tussen 10.00 en 12.00 uur. Of kom langs bij de Buurtbrök aan de Proosdijweg 63 op maandag 6 februari tussen 13.00 en 14.00 uur. 

Je Energiebespaarder helpt je daar graag met jouw vragen. Je kunt dan ook direct een afspraak maken voor een bespaaradvies bij jou thuis. Ook als we op het moment niet in jouw buurt zijn, of al langs zijn geweest, kun je een afspraak met ons maken.

Aanmeld formulier

Zie je iets verdachts?

Je Energiebespaarder van CNME:

  • Komt alleen op afspraak langs voor een huisbezoek.
  • Belt enkel tijdens kantoortijden wijkgericht aan de voordeur om een afspraak te maken voor een later moment óf direct een advies aan huis.
  • Biedt géén energiecontracten aan.
  • Verkoopt géén producten. Ons advies en onze producten zijn gratis en vrijblijvend.
  • Draagt bedrijfskleding van Je Energiebespaarder.
  • Je Energiebespaarder van CNME zal zich op verzoek altijd legitimeren.

Heb je twijfels? Maak dan de deur niet open. Je Energiebespaarder zal dan een officiële kaart in jouw brievenbus stoppen. Hierop staat ons telefoonnummer vermeld. Zo kun je bellen en controleren of wij het waren. Ook kun je dan alsnog telefonisch een afspraak met ons inplannen. Wanneer je iets verdachts ziet, meldt dit dan bij de politie (0900 88 44). Ook vinden wij het fijn als je dit bij ons meldt via het CNME contactformulier