Je Energiebespaarder

Energiebespaaradvies én gratis producten van Je Energiebespaarder

Voor iedereen in Maastricht met een minimum inkomen en die moeite heeft met het betalen van de energierekening, is er Je Energiebespaarder. Na het maken van een afspraak komt Je Energiebespaarder bij jou thuis om bespaartips te geven. Je Energiebespaarder legt uit waar je op kunt letten en vertelt wat jij zelf kunt doen om je energiekosten omlaag te krijgen. Daarnaast brengt Je Energiebespaarder gratis energie bespaarproducten mee en brengt deze aan in je huis. Zo begin je al direct met het verlagen van jouw energieverbruik. Deze hulp is gratis en je zit nergens aan vast.

Energiebespaarders Maastricht

Energiebespaarders aanwezig in de wijken

Naast het telefonisch of digitaal maken van een afspraak kun je op onderstaande momenten een energiebespaarder persoonlijk spreken. Je Energiebespaarder helpt je dan graag met jouw vragen. Je kunt daar ook direct een afspraak maken voor een bespaaradvies bij jou thuis.

WAAR & WANNEER IS JE ENERGIEBESPAARDER AANWEZIG:

  • Oktober en november 2022 in Wittevrouweveld en Wyckerpoort (geweest)
  • 5 december 2022 tot 9 januari 2023 Limmel en Nazareth. Loop op maandag 9.00-12.00 uur of op woensdag 13.00-16.00 uur binnen in het Trefpunt van Nazareth aan de Schaloenstraat.
  • 9 januari t/m 30 januari 2023 in Heugemerveld (meer info binnenkort beschikbaar)
  • 30 januari tot 30 maart 2023 in Maastricht Noord-West (meer info volgt)

Meld je aan

Wil je een afspraak met Je Energiebespaarder? Vul onderstaand formulier in. Wij bellen je voor het maken van een afspraak.

Of bel ons voor het maken van een afspraak op 0617764392. Het kan zijn dat we de telefoon niet opnemen omdat we op huisbezoek zijn. Laat dan je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Tussen 5 december en 9 januari zijn we in Limmel en Nazareth. Loop binnen in het Trefpunt van Nazareth aan de Schaloenstraat op maandag 9.00-12.00 uur of op woensdag 13.00-16.00 uur.

Je Energiebespaarder helpt je daar graag met jouw vragen. Je kunt dan ook direct een afspraak maken voor een bespaaradvies bij jou thuis.

Aanmeld formulier

Zie je iets verdachts?

Je Energiebespaarder van CNME:

  • Belt alleen aan de voordeur om een afspraak te maken voor een later moment.
  • Komt alleen binnen op afspraak.
  • Biedt géén energiecontracten aan.
  • Verkoopt géén producten. Ons advies en onze producten zijn gratis en vrijblijvend.
  • Draagt bedrijfskleding van Je Energiebespaarder.
  • Je Energiebespaarder van CNME zal zich op verzoek altijd legitimeren.

Heb je twijfels? Maak dan de deur niet open. Je Energiebespaarder zal dan een officiële kaart in jouw brievenbus stoppen. Hierop staat ons telefoonnummer vermeld. Zo kun je bellen en controleren of wij het waren. Ook kun je dan alsnog telefonisch een afspraak met ons inplannen. Wanneer je iets verdachts ziet, meldt dit dan bij de politie (0900 88 44). Ook vinden wij het fijn als je dit bij ons meldt via het CNME contactformulier.