VvE’s met Energie in de gemeente Vaals

Terug naar overzicht

Nieuwe cursus in november: VvE’s met Energie in de gemeente Vaals

Wil jij jouw appartementencomplex zo energiezuinig en duurzaam mogelijk maken? Doe dan mee met de gratis cursus VvE’s met Energie in de gemeente Vaals.

De uiterlijke inschrijfdatum voor deze cursus is 18 september 2021. Tijdens de cursus leer je welke stappen nodig zijn voor een goed duurzaamheidsplan voor jouw VvE. De cursus wordt gegeven door Limburgse VvE’s met Energie (www.lvme.nl). We staan stil bij de technische kant van het verduurzamen en we kijken uiteraard naar de financiën (eigen geld, subsidie en leningen) en naar de juridische verplichtingen. Ook de procesmatige kant, hoe betrekken we de leden bij het besluit, krijgt veel aandacht. Al deze punten komen samen in een integraal plan van aanpak.

Wij verstrekken onafhankelijke informatie en kijken samen naar hoe andere VvE’s dit aanpakken.

De cursus wordt ofwel fysiek ofwel digitaal gegeven. Wij berichten je tijdig over de locatie bij fysieke bijeenkomsten of over de technische kant voor deelname bij digitale bijeenkomsten. In geval van een digitale cursus, begeleiden wij je indien noodzakelijk vooraf door de digitale toegangsprocedure heen, zodat jij gegarandeerd goed en op tijd kunt aanschuiven bij ieder cursusdeel.

Meer informatie of je aanmelden voor dit evenement?
Cursus bekijken