IVN Maastricht: Avondwandeling Stadspark

Waar ,
Wanneer begint op: 29 september 2022 19:00,
eindigt op: 21:30 29 september 2022
diverse mensen wandelen tussen de bomen en kijken omhoog

Tijdens de Beleefweek Limburg organiseert IVN Maastricht een Beleef-wandeling. Kom en ervaar een waar arboretum hier in het Maastrichtse Stadspark. Er is veel flora en fauna die ’s avonds kan worden waargenomen. Wist je dat er ook eetbare planten in de buurt zijn? Laat je tijdens onze Beleefwandeling leiden door je zintuigen. Misschien ruik je de geur die een bever achterlaat om zijn territorium af te bakenen, of de sterke geur die een vos achterlaat als ze plassen, maar dan moet je precies weten waar ze lopen.

Voel de verschillende boomstammen en leer ze kennen. Luister naar het geluid van een uil of het geritsel van vleermuizen tijdens de vlucht. Maar misschien overstemt het geluid van de mensen in het park alle andere geluiden. Al met al veel te beleven tijdens een avondwandeling in het Stadspark. Kom met ons mee op deze gratis wandeling.

De wandeling start vanaf de Helpoort, is ongeveer 5 km en duurt tussen de 2 uur en 2,5 uur inclusief enkele tussenstops waar je de omgeving kunt beleven en de ‘Beleef’ activiteiten uitvoeren. Aanmelden kan tot en met maandag 26 september via de volgende link: https://forms.gle/TSy2rUEoNhrpqCSe8

Bij problemen met aanmelden kun je mailen naar: vanessahilwig@gmail.com
Uiterlijk 27 september ontvang je een bevestiging van ons met alle details.

Terug naar overzicht