Open dag Pluktuin de Groene Bloem

Waar Geulgracht 11a, 6325 AM Vilt
Wanneer begint op: 04 juni 2022 10:00,
eindigt op: 17:00 04 juni 2022
Pluktuin Groene Bloem Vilt

Pluktuin de Groene Bloem organiseert op zaterdag 4 juni van 10:00-17:00 een gezellige dag met kraampjes, muziek en lekkers. Op deze dag is zowel de pluktuin als de privé (moes)tuin voor iedereen toegankelijk.

De koffie en thee staat klaar met lekker gebak (vegan en glutenvrij) en er is een tostibar met verkoop van frisdrank. Alles is natuurlijk en biologisch. Er is livemuziek van folkband Skibbereen! Om 11:00 en 15:00 uur staat een rondleiding gepland met informatie over de pluktuin, natuurlijk tuinieren en de moestuin.

Er komen verschillende mensen hun ‘waar’ verkopen of presenteren, onder andere vaste planten, geheel natuurlijk opgekweekt, biologische dierenvoeding, gevilte schapenvachten en er wordt wol gesponnen. Verder is er handwerk te koop, van keramiek tot macramé.

Aangezien de directe buren de stichting Rafaël hebben opgericht, staan ook zij met een standje met o.a. handwerk. De opbrengst hiervan, van de tostibar en alle vrijwillige bijdragen gaan direct naar deze stichting die zich inzet voor kinderen in Armenië.

Meer informatie vind je op de website van de Groene Bloem.

Terug naar overzicht