Training: Mindfulness in Geleen (Landmark)

Waar Frans Erenslaan 103-107, 6164 JG Geleen
Wanneer begint op: 09 mei 2022 19:00,
eindigt op: 21:30 09 mei 2022
Mindfulness Training Geleen

Mindfulness Training te Geleen

9 mei start Landmark weer een Mindfulness training te Geleen!

Als je het gevoel hebt dat je geleefd wórdt, in plaats van dat je lééft, dan is dít je kans om hier iets aan te veranderen. Tijdens deze training leer je jezelf beter kennen door te kijken naar je eigen gedrag en patronen. Een ideale training om langzaam de ‘regels’ en het ‘moeten’ in je hoofd los te laten en daardoor een waardevol leven te kunnen leven!

De training omvat 8 bijeenkomsten van 19:00 tot 21:30 en worden gegeven in Medisch Centrum de Kluis in Geleen. Alle informatie en aanmelden kan via https://www.mindfulness-trainingen.nl/locaties-trainingen

Enkele woorden van vorige deelnemers:
Janine: “Mark heeft een open houding, kan goed en aandachtig luisteren, stelt de juiste vragen en heeft aandacht voor de groepsdynamiek. Hij weet waar hij het over heeft en draagt dat uit. Heel waardevol!”
Luc: “Oprechtheid en puur in het overbrengen van de materie”
Wendy: “Je nuchterheid werkt aanstekelijk. Je maakt dingen niet mooier dan ze zijn, bent eerlijk over je eigen struggles en gebruikt ze als leerschool voor jezelf en als voorbeelden voor anderen. Dit maakt je heel menselijk en daardoor heb ik mij in de training als gelijkwaardig persoon gevoeld” 

Terug naar overzicht