Kindernatuurclub

Omschrijving
De activiteitenbegeleider helpt mee de educatieve kinderactiviteiten voor te bereiden en uit te voeren. Je werkt samen in een team van 3 tot 4 begeleiders. Werkzaamheden betreffen o.a. het bedenken, verzamelen en klaarzetten van materialen voor de activiteiten en kinderen begeleiden tijdens de uitvoering van de activiteiten.

Uren
± 6 uur (incl. voorbereidingstijd) per twee weken waarvan vast tweewekelijks op de woensdagmiddag van 13.00-17.00 uur. Incidenteel ook op een andere dag in de week.

Scholing en ervaring
– Je hebt aantoonbare ervaring met kinderen en creatieve activiteiten.  Bij voorkeur zoeken wij iemand die een natuurgids- of natuuroudercursus heeft gevolgd.
– Het hebben van interesse voor natuur is een pré.
– Je kunt in teamverband werken maar ook zelfstandig, en je hebt goede communicatieve vaardigheden en overleg skills.
– Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist voor deze functie. Aanvraag van dit document kan via CNME worden vergoed.

Specifieke wensen
Ben jij een kei in het ontwikkelen, uitzetten en uitvoeren van buitenactiviteiten met kinderen? Kun jij je goed inleven en motiveer je kinderen om ook naar buiten te gaan ook op de koude dagen? Ben je fysiek sterk genoeg om te helpen tillen en materialen te verplaatsen (bijv. pallets bij het huttenbouwen)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Algemene informatie
Je wordt begeleid in je werkzaamheden en er is ruimte voor leuke sociale contacten. Onze vrijwilligersgroep is een gemotiveerde, gezellige groep mensen, die je van harte zal verwelkomen! Er zijn mogelijkheden voor bijscholing en cursussen om vrijwilligers te ondersteunen in hun kennis en kunde t.a.v. werkzaamheden.

Neem contact op

Meer info is verkrijgbaar via de Maartje Meessen, vrijwilligerscoördinator CNME. Aanwezig en telefonisch bereikbaar op donderdagen via 043-3215227 of via email vrijwilligers@cnme.nl

Meer lezen?

terug naar overzicht